Toftaa

Hejsan!
Gårdagen i Tofta var jätte mysig. Förutom att vi nästan inte kom med bussen för att vi glömde nykeln till husvagnen då.. haha men det löste sig till slut så vi kom ut dit runt fem tiden ändå. Det var ju då inte lika varmt där som vi hade trott så vi fick börja med att byta om och beställa pizza. ;)
Pizzan hämtade vi vid halv sju sen tog vi med den ner på stranden och åt den där. Myss!
Jag har en massa fina kort därifrån som ni ska få se sen.
När pizzan var uppäten så gick vi runt lite på stranden och sjöng som galningar haha! Vi ringde även jocke och Simon för att försöka få ut dom dit men det gick ju inte så bra om man säger så, dom är ju två latmaskar som inte orkade ta sig dit.. Så vi fick va själva istället men det var kul det också. Vi satte oss i husvagnen och spelade kort med bra musik och mycket ljus efter stranden. Vi spelade UNO i kanske två timmar eller något innan det tog slut då vi gick och la oss.
Idag vaknade vi vid tio, åt sen frukost och gjorde oss i ordning, fixade fint i husvagnen och lite sånt. Sen skulle vi då ta bussen in till stan vid tolv men najnaj då kör busshelvete förbi oss och kör därifrån... Shit vad sura vi blev då alltså! Så eftersom bussen körde IFRÅN oss så fick vi sitta där och vänta i en halvtimme innan Lydias söta mamma kunde komma och hämta oss. Tack så mycket! :)
Ikväll blir det grillning med familjen och sen stan med Hedvig!
Pusss




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0