Nu drar jag...

På konfaläger. Vi ses om tå veckor! Ha det bästa alla!
Pusssar från A.

Första doppet 11/6


Lägerskola

Hello!
Idag var det då den sista "riktiga" skoldagen i skolan. Skönt säger jag bara!
Nu har vi fått reda på dom flesta betygen också och jag är ganska nöjd med mina. Jag har har höjt mig i två ämnen och fått mer plus på dom andra! Nu hoppas jag bara på att mitt VG stannar kvar i hemkunskapen eftersom att det är vårat slutbetyg.. 
Imorgon åker jag och min klass ut till sandviken på lägerskola. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Vi får hoppas på att det blir bra väder bara eftersom att vi ska gå ganska lång och sen ska vi bada under dagen!
Men jag kommer hem igen på Fredag så jag är inte borta så länge.
Jag har precis packat klart allt, nu ska jag bara hitta en väska att lägga allting i.
Ha det så bra dom sista skoldagarna och till Tove Widange och hela Z-up.. LYCKA TILL I AMSTERDAM!


Pusss


GIRL YOU ROCK!


Tack syster!

När jag kom hem och satte mig framför datan så såg jag att min fina syster har varit snäll och gjort om min blogg. Tack Mikaela! :)

Idag har jag varit hemma hos min söjte vän Lydia. Vi har bara tagit det lungt, sett på film, pratat och skrattat en massa som vi alltid gör och ätit hennes mammas goda paj! :) Mysig dag med dig L !
Nu är det bara TVÅ hela skoldagar kvar sen är det lägerskola för min del som gäller. Torsdag - Fredag om vädret tillåter då da.. Men det får vi hoppas!

Nej nu ska jag kolla runt lite på datan.
Tjao!


Lördag

Hej!
Man märker verkligen skillnad när man inte har skrivit på länge då man får mindre läsare för varje dag..
Ja det är ju då mitt fel förstås men jag har knappt varit hemma någonting så jag har inte haft tid att skriva.

Igår åt jag grillat med familjen och mysade lite här hemma. Sen drog jag ner till standromenaden och träffade lite folk. Bl.a Lydia, Antonia och Clara som jag sen åkte hem med på kvällen, vi sov hos Lydia. 

Ikväll ska jag ner till stan med Josefine och checka in några killar! haha nej vi får se vad vi hittar på men ner till stan ska vi i alla fall! ;)

Ha en bra kväll!

Pusss

Studenten!


RSS 2.0