ÄLSKAR REA

Har beställt lite kläder idag från Chicy. Mikaela ringde mig och frågade ifall jag ville ha något då det var rea och plaggen bara kostar 99kr styck. Utan att ha pratat med varandra så hade vi pekat ut exakt samma tre plagg som vi vill ha, haha inget ovanligt för oss två direkt. Så när jag kommer på besök till Uppsala så väntar dessa godingar på mig! 
 
 
 
(tröjan var redan slut efter att vi har beställt såg jag nu så får visa den när det har anlänt!)
Rekommenderar er att passa på medan det finns lite kvar, ni har till tolv på er. http://www.chicy.se 
 

Första advent för 3 år sedan

Hej fina läsare! 
Jag har blivit sämre på att blogga på sistonde men det beror mest på att jag har starrtat en ny blogg som tillhör mitt projektarbete där jag och två tjejer ifrån min klass åker runt på Gotland och fotar nyare varianter av hur en gammal bild såg ut förut. Länken hittar ni här: https://gutepics.se 
 
För övrigt så har jag faktiskt börjat plugga lite igen. Vi har ett matlagningsprov på måndag och tre uppsatser vi nu  håller på med som kretsar mycket till mitt gymnasiearbete. Jag har även tränat, varit på stan, varit ute och fotat och träffat Jakob tidigare i veckan. Till helgen blir det fest och julmarknad ute i Bläse på lördag och stans julmarknad på söndag. Äntligen är första advent snart här och den bästa månaden på året, December. 
 
Rubriken beskriver bilderna och jag hoppas på samma julstämmning i år med snö och mys med familj och släkt.
 
 

RSS 2.0