Mobilen är tillbaka!

Hejsan alla bloggare!
Vet ni, idag så provade vi att sätta igång min mobil igen och den funkar!! :D Shit vad glad jag blev då alltså. Nu hade jag väldigt tur. :)
Jag har också varit vid Säve och Södervärn för att kolla på alla fotbolls matcher. Jag tänkte se P18 spela men när jag och Lovisa kom dit så hade dom precis spelat klart. Så det var synd, dom förlora också när det bara var 17 sekunder kvar dom stackarna. :( Men nu fick jag äntligen träffa min söta Hedvig igen! :) Gud vad jag har saknat henne. Vi tänkte ses en stund imorgon också tror jag. :)
Men efter att jag hade pratat med Hedvig och Frida så var dom tvugna att åka hem så vi mötte upp Lydia, Clara och Antonia. Och dom har jag varit med fram tills halv tolv. Haha vi hade ju lite kul kan man säga. ;)
Men nu måste jag sova ni får ha det så bra! :)

Pussar från A.

TOVE WIDANGE FYLLER ÅR IDAG!


Grattis min sötaste kusin och bästa vän.
Jag älskar dig mest av allt!♥♥

My day

Tjuuo! :)
Det
bra!: Jaaa vet ni? .. nu har jag och Frida fått våran prao plats på Märtas!! :D wiiiiee!
Så om tre månader så ska vi praoa där. ;) haha. Märta var också så snäll så vi fick lite fika när vi var där, och då tog jag och Frida varsinn kokosboll. :D mums. Jag har också pratat med min fina Josefine en stund. Det var kul att få prata med henne igen. Jag saknar dig gumman! Men vi pratade om att vi kanske skulle ses i helgen så vi får hoppas på det. :)
Det var den bra nyheten.

Det dåliga!: ... Jag har tappat min mobil i toaletten. :p haha ganska kul när man tänker efter men det som är mindre kul är att den kanske har gått sönder, och då går den inte att laga, byta, eller få en ny. :(( Så just nu ligger den på tork och man får ju hoppppas att den funkerar sen!! Den måste ligga så i tre dygn och sen ska vi försöka att få igång den igen men der är bara 50% chans att den har klarat sig... :(
Ja det var min dag det.

Pussar från A.

RSS 2.0