filmtips

 

Lööördag

Bott hos syrran i två nätter, hängde vid klipporna och lagade finmiddag med familjen. Idag begav vi oss vidare till Sollentuna i vår nya bil för att se lillen spela innebandymatch. Tyvärr är hon ännu skadad så vi fick bara se henne i halva och dom förlorade med 8-0 så det var lite trist... Men vi får bo på hotell ikväll och ska käka god mat och va på spa här på scandic så blir nog bra ändå! Ses imorgon öjn :) 
Sthlm

Tillbaka till Stockholm igen och till sis. Denna gång åker vi dock hela familjen fast på olika håll. Jag får i alla fall dagen ledig där imorgon till att åka och träffa Fatima och mysa runt på stan. Mamma och pappa drar iväg till Linköping och hämtar hem våran nya bil och Lovisa drar direkt till Sollentuna dit vi ska på lördag för att se henne spela innebandy. Ska bli riktigt kul faktiskt! På lördagkvällen bor vi då på scandic och åker sen hem på söndagen igen. Blir nog en rolig helg, saknar redan sis och Stockholm så känns bra att åka tillbaka! 

Lite bilder från förra Stockholms visiten... 
Summervibes

Måste ju säga att livet som arbetslös inte är så dumt trots allt. Njuter av det härliga sensommarvädret, har tränat lite ute, umgåtts med familj och vänner och börjat planera en ny resa som bär av om en månad. Jag och Frida ska nämligen till Asien och sen tillbaka till Australien. Vi börjar på Filippinerna där vi ska möta upp våra två vänner från Sverige som vi lärde känna i Byron bay förra året, sen ska vi ta det lite som de kommer men Bali blir det i alla fall. Sedan drar vi vidare till Melbourne och kollar in det och om vi känner att vi vill stanna så ska vi börja jobba och blir kvar till mars. Denna gång tar vi allt spontant och bokar ingen hemresa vilket jag tycker är väldigt skönt! Ska bli superkul och är såå taggad!!! 
Mallis - 16

04.09.16

Sommaren har nu gått mot sitt slut och hösten närmar sig med stormsteg... Dags att ta reda på vad jag ska göra och lämna ön yttligare en gång. Har haft världens bästa sommar på Tells med mina nya fina kollegor, nyss kommit hem ifrån Mallis med mina bästa tjejer och sedan avslutat veckan i Stockholm. Kan inte bli ett bättre avslut än så, skönt att få komma iväg lite och få njuta av att vara ledig och bara ha det bra, riktigt välbehövligt! 

Ska bli spännande att se vad hösten har att erbjuda! RSS 2.0