Senaste

Fick en fin morgon snap av min fina vän Vegard, såå söt!! Saknar mina norska vänner så mycket... 


Jag och lillen åkte med grabbarna för att se dom träna cross en dag, en sport jag faktiskt tycker är rätt kul att se, den ni! Hah. Efter jobbet blev det äntligen en fin kväll med sol så jag och Emil köpte med oss Thai Thai och cyklade till Kneippbyn. 


Min älskade lillebror <3 


I lördags blev det myshäng med gänget innan resten av vännerna kom hit och styrde ihop en stor fest, riktigt lyckad kväll! 


Och igår blev det en roadtrip ut till blålagunen och sen fika i Lärbro innan vi släppte av Tove och åkte hem till Emil för att testa på Fiddy som väl gick sådär då byxorna brändes sönder av avgasröret... 😂 jaja, körde gjorde jag i alla fall! På kvällen blev de ett kort träningspass på baksidan med mamma och pappa som instruktörer, hah! 

It's been a year

Du är saknad utav alla... Men du ska veta att din dotter är lycklig och glad och är omringade av alla dom närmsta nu. Så glad över att jag har henne som en av min närmsta vänner. Vet att du ser ner på henne varje dag med ett leende på läpparna och känner dig stolt, hon är som dig upp i dagen. Hon kämpar på varje dag och ett år utan dig har inte varit lätt, men du ska veta att hon är den starkaste personen jag känner och det vet jag är mycket av din förtjänst, därför kan jag lova dig att hon mår bra och kommer fortsätta att ha det så, trots att en stor plats i hennes hjärta och i hennes liv alltid kommer att fattas. Önskar att jag kunde trolla tillbaka dig till jorden igen... Vi tänker på dig Rosita ❤️
Tiden tickar

Hej på er, it's been a while... 
Det är sommar och jag försöker att ta vara på den så mycket jag kan. Vädret denna sommar har dock varit den sämsta någonsin och jag har bara fått vara på stranden högst 3 gångar i sommar, drygt som bara den... Har jobbat en hel del istället och hoppas på att få ihop lite pengar igen, har redan spenderat rätt mycket under denna månad men tycker att det har varit värt de då jag haft så kul med allt jag lagt pengar på! Har blivit en del utgångar på Gute med brudsen, Kallis där vi fick se Otto Knows som var GRYM!! Har även hunnit med någon roadtrip, varit på Fårö, Tofta, badat och hängt med alla mina underbara vänner. Så trots det kassa vädret så har sommaren ändå varit grym såhär långt! Det enda som saknas är min syster här på ön... Men nu är det inte långt kvar tills även hon och Calle är hemma igen - LÄNGTAR! Blev en lite kort sammanfattningen av dessa veckor såhär långt, ha en fortsatt fin sommar hörreni! 
RSS 2.0