TAGGAD


Ikväll har tjejerna bokat upp mig för en överaskning, vet dock inte vad det är vi ska göra än men det ska bli sjukt kul! Taggar till med en massa musik, vi ses vid halv sju tjejer!miss..


fina höstbilder från idag


this years love


världens bästa


I lördags bjöd min fina pojkvän ut mig på Isollabella sen åkte vi hem till han och myste med godis och allt som han hade köpt så såg vi på film till det. Fick även en jätte fin tröja som jag hade varit och kollat på. Världens underbaraste, tack för allt ♥


önskar man kunde spola tillbaka..


hööst


Sisss är hemma


Frisören har redan börjat klippa för fullt här hemma, härligt att hon är tillbaka!


Tack!

Tack till alla som grattade och uppvakade mig igår, man blir verkligen glad! Jag hade en jätte bra födelsedag, fick en massa fina presenter som jag kanske kan visa någon dag. Den bästa kan jag då ge en ledtråd på vad det var..

 > SKA FÅ ÅKA OCH SE RIHANNA MED MIN FINA FAMILJ I GLOBEN DEN 2 NOVEMBER... ÖVERLYCKLIG!!!!

3 oktober Måndag

Plugg,plugg,plugg och jobb,jobb,jobb.. Där har ni svaret på varför jag inte har skrivit på länge för det är de mesta jag har gjort under min tid på sistonde.
Vill börja med att säga grattis i efterskott till min kära vän Frida som fyllde 16 år i Lördags, har inte hunnit fira henne än men det är ännu planer på gång.. kan tyvärr inte säga vad riktigt än för då förstör jag överaskningen.
På Torsdag kommer min underbara syster hem igen över fyra dagar för att fira mig och lillsis. Gud så jag  längtar, ska verkligen bli kul att träffa henne igen, har inte träffat henne sen i slutet av Augusi ungefär. Så på Fredag kommer släckten så ska vi ha det trevlig och helgen spenderas bara med henne och familjen, mys!
Ni får ha en bra vecka!


RSS 2.0