Fredagsmys


Ikväll blir det myskväll med min underbara pojkvän

heeelg


Lyxig frukost på lördagar?

Vill ni ha nybakade frallor hem till dörren på lördagsmorgnar? Brödet levereras till ditt hus i Visby (ej Visby Innerstad) innan kl 08.00 varje lördag. Brödet kostar 7:- st och du kan även välja ett nyttigare alternativ. Kontakta mig om ni vill lyxa till helgen lite!

Min mailadress:
amanda.eklof@hotmail.com

Rickard Steffen gymnasiumet

Ja nu har jag då bytt skola, fått nya klasskamrater, börjat på en helt ny nivå med inriktningar och annat. Helt enkelt startat ett nytt kapitel i mitt liv! Det är fortfarande lite skrämande och jag saknar redan min gamla klass otroligt mycket men man måste gå vidare för att komma någon vart och det har börjat nu. Hittils har det gått bra med allting, det är super roligt att få gå med sin bästa vän i ett år. Det ser jag fram imot! Är även glad att jag och Frida hamnade i samma klass igen, vi har nu gått tillsammans med varandra i 10 år och vi har tre till år att se fram imot med varandra. Så att få gå med sina närmaste vänner i samma klass är super kul och jag kan inte begära något mer!

Ikväll ska det ut och säljas frallor. Jag och Hedvig ska ut till Vibble och fortsätta där. Är det någon i Visby som är intresserad så hör av er till mig, jag skriver ut information här!

Kraam :)


kom tillbaka!!

Saknar dig redan, så tomt att inte ha dig här, har inte fattat att du inte kommer att bo här mera... :'(  
JAG ÄLSKAR DIG


Den bästa fyller år idag!


Jag älskar dig


sommaren börjar närma sig sitt slut..

Allt blir nytt och jag kommer att få min underbara vän Hedvig i min klass som jag är så glad över, så på så sett ska det bli kul men sommaren har gått så fort det här året att man inte vill att det ska ta slut riktigt än.
Jag har i alla fall en spännande helg att se fram imot och på torsdag fyller snyggingen år så då ska vi ut och fika på stan med alla fyra tjejer och fira henne. Vad jag ska göra resten av helgen kan jag tyvärr inte berätta p.g.a att det är lite överaskningar på gång... ;)

Slänger upp lite bilder någon dag så jag kan visa vad jag har gjort under min sommar. Hoppas att eran har varit super och kul att en del ännu läser min blogg även om jag inte uppdaterar så mycket!

Puss och kram / A.

 


RSS 2.0