En bra fredag

Har idag checkat av all städning och packning i Emils lägenhet, gjort två kap av nya skor, fått jobb på Synsam och skålat in kvällen med min familj. Mindre kul att behöva säga hej då till sorken för över tre veckor framåt menmen. Bortsett från det så har det varit en riktigt bra dag! 


Ser nu fram emot morgondagen med tjejerna och laddar upp inför sista helgen på öjn, då kör viii!! 


23 jan 2017

Dagarna går och vi är snart framme i februari. Sedan jag kom tillbaka så har jag inte gjort så mycket mer än att packa in för flytten, gått promenader och tränat, umgåtts med vänner och familj och idag haft min första intervju vilket gick väldigt bra. Har en till på torsdag och efter det ska jag bestämma mig för vad jag vill göra. 

Bortsett från de så försöker jag bara få tiden att gå och hitta på något varje dag så man inte blir allt för rastlös. Men till helgen blir det roliga planer då jag ska ha en heldag med tjejerna. Gå långpromenad, bada jacuzzi, laga mat och fixa oss och senare på kvällen så kommer grabbgänget förbi så blir det en sista hej då fest innan jag åker. Kommer sakna mina fina vänner.... 
A

Att livet har tagit en så långt sedan den här bilden togs... Där var man ovetandes om livet utanför skolan. Vart jag skulle hamna i världen och vem jag skulle få träffa. Är så stolt över mig själv som hittills har uppnått alla de mål jag satt för mig då. Har bockat av varenda en och efter flytten så ska jag bara ta allt som det kommer. Hoppas på att hitta det där jag brinner för så jag vet vad jag kan plugga vidare till sen. Men vem har egentligen sagt att man behöver stressa med det? Jag kör mitt eget race och tar det i min takt, har alltid sagt att jag inte vill hoppa in i något jag inte är säker på och det kommer jag att stå fast vid. Har hela livet på mig att klura ut vad jag vill göra. Nummer 1 på listan är nu flytten. Endast två veckor kvar sen startar jag ett nytt kapitel igen, can't wait! 


This year

Att jag ska få flytta till min drömstad med honom... 2017 kunde inte få en bättre start. Ses snart Göteborg!
Bästa Göteborg

4 dagar med min älskling i Stockholm och Göteborg, heeelt underbart!! Förutom att bilen är halvt paj så har allt gått vägen. Vi har nu fått en lägenhet i Partille och flyttar in nu i februari. Sen har vi även varit runt och sökt en massa jobb idag och ska fortsätta här inne i stan imorgon. Vill inte åka hem, stormtrivs redan här! 


Mitt år

Då var det ett nytt år igen... Helt gaaaalet vad tiden går fort, alldeles FÖR fort. Kan inte fatta att de redan va snart 3 år sedan jag tog studenten, fick körkort och kunde gå ut på krogen. 2 år sedan jag bodde i Norge i nästan ett år. 1 år sedan jag gav mig ut på min livs resa, flyttade hem igen och träffade mannen i mitt liv. Och nu detta år... vad har jag hunnit med? 

- Jag sa upp mig ifrån Maxi och fick ett nytt jobb på Tells Optik över sommaren vilket jag stormtrivdes vid
- Jag åkte iväg på en veckas semester med mina bruuudah till Magaluf
- Firade mamma som fyllde 50 år i Sicilien med famiyljen och Ola o Anna 
- Gjorde ytterligare en långresa med min Bull då vi åkte till Filippinerna, Bali och Australien
- Jag och Emil bestämde oss för att flytta ihop igen och är nu påväg för att kolla lägenheter och jobb i Göteborg
- Fick gå modevisningen 2 gånger för Bik Bok
- Firade 17 mai i Norge 
- Spenderade ytterligare en grym sommar med mina vänner och familj 

Det är den stora summeringen för detta år. Är väldigt nöjd över det och tacksam att det inte inträffat några fler dödsfall eller olyckor inom min närhet. 

Nu startar vi ett nytt kapitell och hoppas på att de fortsätter i samma spår som det förra. God fortsättning på er! 


RSS 2.0