En bra fredag

Har idag checkat av all städning och packning i Emils lägenhet, gjort två kap av nya skor, fått jobb på Synsam och skålat in kvällen med min familj. Mindre kul att behöva säga hej då till sorken för över tre veckor framåt menmen. Bortsett från det så har det varit en riktigt bra dag! 


Ser nu fram emot morgondagen med tjejerna och laddar upp inför sista helgen på öjn, då kör viii!! 

23 jan 2017

Dagarna går och vi är snart framme i februari. Sedan jag kom tillbaka så har jag inte gjort så mycket mer än att packa in för flytten, gått promenader och tränat, umgåtts med vänner och familj och idag haft min första intervju vilket gick väldigt bra. Har en till på torsdag och efter det ska jag bestämma mig för vad jag vill göra. 

Bortsett från de så försöker jag bara få tiden att gå och hitta på något varje dag så man inte blir allt för rastlös. Men till helgen blir det roliga planer då jag ska ha en heldag med tjejerna. Gå långpromenad, bada jacuzzi, laga mat och fixa oss och senare på kvällen så kommer grabbgänget förbi så blir det en sista hej då fest innan jag åker. Kommer sakna mina fina vänner.... A

Att livet har tagit en så långt sedan den här bilden togs... Där var man ovetandes om livet utanför skolan. Vart jag skulle hamna i världen och vem jag skulle få träffa. Är så stolt över mig själv som hittills har uppnått alla de mål jag satt för mig då. Har bockat av varenda en och efter flytten så ska jag bara ta allt som det kommer. Hoppas på att hitta det där jag brinner för så jag vet vad jag kan plugga vidare till sen. Men vem har egentligen sagt att man behöver stressa med det? Jag kör mitt eget race och tar det i min takt, har alltid sagt att jag inte vill hoppa in i något jag inte är säker på och det kommer jag att stå fast vid. Har hela livet på mig att klura ut vad jag vill göra. Nummer 1 på listan är nu flytten. Endast två veckor kvar sen startar jag ett nytt kapitel igen, can't wait! 

RSS 2.0