Lazy sunday

En hel vecka med honom här. Sååå himla underbart och välbehövligt. Alla bitar faller på plats då. Men nu återigen så har han åkt... Hade gjort allt för att han skulle kunna få ett dagsjobb här så vi slipper vara ifrån varandra mer. Att det ska vara så himla svårt?! Antar att det bara är att vänta och hålla tummarna. Allt jag kan göra just nu. 


I fredagskväll efter att jag slöt jobbet begav vi oss mot Stockholm för att sova hos syster en natt. På lördagmorgon fortsatte vi mot Vallentuna för att möta upp Gotlandgrabbarna och jag fick se på när alla körde cross inomhus. Kul men läskigt. En gick därifrån med båda benen brutna, att det tillhör deras sport och kan hända precis närsomhelst och med vemsomhelst gör en annan rädd... 

På kvällen åt vi middag hos sis och Calle och såg på mello innan vi begav oss hem till Götet igen. Vid 02.00 var vi hemma igen, trötta och slitna. Idag har Emil monterat ihop vår nya säng vi hämtade hos sis medan jag har gjort matlådor och tvättat. Vid tre åkte han igen och nu sitter jag här igen. Ska väl snart ta tag i städningen och sen slappa på soffan resten utav kvällen innan en ny arbetsvecka väntar. 


16 februari

 
Två veckor har nu gått sedan jag bosatte mig här i Göteborg. Förväntansfull, nervös, rädd och glad på samma gång. Jag har påbörjat ett nytt liv i en stad där jag inte känner någon. Har aldrig känt mig så ensam, detta har varit min största utmaning någonsin då det värsta jag vet är just det, att vara själv. Trodde att detta skulle hjälpa mig att känna mig stark och kunna stå på egna ben men istället känner jag mig mer ledsen, förvirrad och tung inombords. Vill bara att Emil ska komma hit och stanna här vid mig så jag inte går igenom detta själv. Jag trivs på jobbet superbra och mina nya arbetskamrater har verkligen tagit hand om mig och gjort mig till en i gänget men utanför det så finns det inte så mycket mer än att ta sig hem, göra matlådor, hinna prata med familjen och min pojkvän och sedan sova för att påbörja nästa dag. Men snart är han här, åtminstone för en vecka. Som jag längtar....
 
 
 
  

GÖTELABOORG

Då var man nu installerad i Göteborg och min underbara syster och mamma har nyss lämnat mig. Tog ett tag innan tårarna slöt rinna och klumpen i magen försvann men nu ska jag ta tag i mig själv och stå på egna fötter, jag klarar det här, mitt nya liv startar imorgon och då ska jag va redo för det! 


Jag älskar min lägenhet och vet att jag kommer att trivas bra här. Kan inte tacka mina två änglar nog för all hjälp dom gett mig den här helgen, hade aldrig klarat detta utan dom. Och är såå himla glad över att ha dom här och få spendera tid med bara dom två, världens bästa mamma och syster. 

TACK... och hej säger jag nu till min nya hemstad Göteborg, ska bli kul att ta del av dig. 


RSS 2.0