Russetiden är här

I helgen när jag och Frida fick se en äkta russebuss. Nu ska vi bara lyckas komma på en också, nästan pinsamt att nämna studenten här när man får höra om deras månads långa russetid. Verkar va så sjukt och sååå roligt, önskar att jag gick ut skolan här istället så man fått uppleva de, hah! 
there was a day that i was free


Lördag - fri

Ledig dag - storstäda, träna o äta. Standard skulle jag vilja säga. Men känslan efter att ha avklarat dessa saker o få njuta resten utav kvällen gör allt så värt de!! Ikväll blir de förmodligen fest. Heddan är på besök i Stockholm över helgen så blir jag, Frida, Simone o förmodligen Joel som kör! Vart vi hamnar sen återstår att se men lär bli en kul kväll oavsett. Dags att börja göra sig iordning. Ha en fin lördagskväll gott folk. 

Bästa studenten

Att min favoritklass hamnade på omslaget av årets studentbilaga gör en riktigt stolt. Hade gjort allt för att få uppleva den dagen igen!! 
The story that has to end

Jag, Frida och Hedvig har nu bokat vår sista resa hem till Sverige o till vår älskade ö. Den 2 juli dyker Hedvig upp igen och jag o Frida kommer med kvällsbåten den 29 juni. Slår mig allt mer nu hur lite tid vi har kvar här i Olso och är splittrad över den tanken att vi snart ska lämna allt det här... 
Mitt älskade jobb på Meny, alla underbara arbetskollegor jag lärt känna o vissa som blivit mina vänner för livet, Andreas min "broshaa" o Julius vår gamla "Mr Fix it". Nordstrandbad, Holmenkollen, Frognerparken, Aker Brygge, byn, Ekeberg, Munkelia... Ja listan är lång. Vi har hunnit med så mycket roligt under tiden vi varit här och utnyttjat de få lediga dagarna vi haft till max. Vår lilla lägenhet där vi fyra bott tillsammans i över 7 månader nu trots att en funnit sig ett delat andra hem. Men vi har hållt ihop och vi har klarat det här tillsammans i både vått och torrt. Vi har skrattat o vi har gråtit, lärt oss en massa nya saker om allt ifrån mat o hyra till norska o att ta sig i kollektivtrafiken o genom en storstad. Vi har lärt oss att vår bästavän är firstprice och att tillbud är som att shoppa loss på Ikea, vi har också lärt oss vad den norska betydelsen för "rolig" är och att "bärs" kanske inte är det bästa ordet att använda när du ska beställa in en öl. Vi har också valt att gå i två och en halv timme klockan fyra på natten med hjälp av en gps och suttit frysandes klockan halv fem på morgonen i en halvtimme i Helsfyr för att sedan vänta på den sista bussen som tar oss hem - taxi? Pff vad är det? 

Ja kort och gott så är jag nog inte ensam om att säga att vi lämnar Oslo med en liten klump i magen, för fan vilken lärdom det här har givit oss och oj vad vi ska ut och resa mycket nu när det här har tagit sitt slut. Vi hoppas att Simpan fortsätter håller ställningarna här åt oss efter att vi har åkt och att även hon sedan tar med sitt pick o pack och kommer hem tillslut. För vad vore ön utan alla Oslobrudarna samlade? 

Thank you and goodnight Oslo, tur att jag har lite tid kvar att spendera med dig för jag är allt inte redo att lämna dig än! 

105 dagar kvar

Fyfaan vad jag saknar min andra halva och fyfaaan vad jag längtar till den 5 augusti då vi äntligen får ses igen!!!! ❤️
Söndagen som va underbar

Dagens LYCKA!!
#oslolife


Sunset

Igår va jag ledig så tog en skön sovmorgon och sedan begav jag mig in till stan för att träffa Sara. Va ett tag sen sist så va jättekul att ses! Vi gick en promenad till akerbrygge och tog årets första mjukglass/kulglass. Sen satte vi oss i solen och pratade i cirka en kvart innan vädret bestämde sig för att ge oss regn... Istället gick vi då till en mysig inredningsgalleria jag inte hade sett förut och sen till Glasmagasinet och hittade en massa fina bröllopsklänningar, hah. Tänk när den dagen kommer, va lite kul att fantisera. 
Innan hon va tvungen att åka till jobbet så gick vi förbi Hedvig på XXL och köpte på oss lite bars. När hon hade åkt så gick jag runt själv i en timme innan jag återvände hem och kastade på mig träningskläder för att ta en springtur ner till vattnet. Den finaste platsen jag vet, så skönt att sitta där på klippan för sig själv och lyssna på musik och fundera över livet. Skypade även med min fina Nells och umgicks med Frida och Heddan innan jag gick o la mig. En bra dag!! 
Uptowngirl

Har hittat min drömjacka!! 
Kan någon gullig själ köpa den till mig? Kostar bara si sådär 700kr... :))) 

Ibland får man till de!Det här va gårdagen mål och idag blev de bara ren pasta framför Sveriges yngsta mästerkock. Kan inte någon av ungarna komma hit och laga lite åt mig också? Helt galet vad dom kan för att va så små och själv är man vuxen och lever på pasta 4 av 7 dagar i veckan, haha, piiinsamt. #livetioslo

Dagen efter
Birthdaygirl - 20 barre nu, se upp systemet!! 

Simones birthdayparty


Min lilla favorit
norge kan dom


Annandagpåsk


Började sista dagen på ön med en goood frukost!! 

... Ute i solen dessutom, skönt! 
Sen begav jag och jante mig på tur till fina farmor och farfar och va en stund där. 

Påvägen hem hälsade jag på jobbet som jag snart kommer tillbaka till och handlade med lite gott till Oslo. Sedan blev de båtfärd tillbaka till Oslo och återigen blev de ett hej då till familj och vänner.... 


Bussen tog oss vidare till Stockholm... 

... Och där fick vi träffa min bästa Empalo!! Såå kul att få ses igen efter ett halvår och äta middag ihop med en massa skratt o prata igenom gamla minnen. Tråkigare blev de när man återigen va tvungen att säga hej då efter bara två timmar tillsammans dock. Men man får va tacksam för det lilla man hinner med och det va ett bra avslut på våran resa! 
Så många man vill hinna med att träffa när man åker hem men inte får tid till... Tur att sommaren nu inte är långt borta! Glad att Bill och Bull gjorde denna resa tillsammans, allt blir roligare när man är två. Tack för dessa fem dagar Gotland, såhär bra mådde jag imorse... Hah! Vi ses snart igen. 

Påskdagen

Hängde först med Nellsan på dagen följt av lite bakishäng på Sibylla med henne o Heddan. Sen gick turen vidare till min favoritplats!! 

Det blev även påskmiddag hos mina favoritfastlänningar och lite tjejsnack med min saknade Jessica! 


Och ja denna bild säger väl de mesta över hur denna kväll avslutas. Inte redo att åka redan... Godnatt mitt kära Gotland. 

PåskaftonShopping, fika och en skön promenad började jag dagen med tillsammans med världens bästa kusse!! Sen blev det finmiddag tillsammans med familjen. 

Sen vare feeeest. Och en riktigt lyckad utekväll blev det!! Nöjd med dagen. 

Långfredag

Började dagen med en springtur med mamma ute i det härliga vårvädret! Sen blev de lugnt hemma innan vi cyklade vidare till Terra och till min fina släkt! 

Och nu är det fredagshäng hemma p soffan med familjen, skönt! Nattiii. 

Skärtorsdag


Vi hittade en ny vän under resan, Alexander ifrån Norrland, kul!

17 timmar av resetid och väntan... 
Sen va vi äntligen framme!! 

... Till våra fina familjer <3 
Och kvällen avslutades med grillat hos bästa familjen Georgsson och sen jacuzzibad och skräckis med Casper! 
En riktigt lyckad förstadag!!

GOTLAND

Såhäääär glada och slitna va Bill och Bull efter den långa resan till Gotland igår. Äntligen är vi hemma igen och alla Oslobrudarna får spendera tid här tills på måndag. Denna lycka är oslagbar, snälla låt dagarna gå sakta nu!! 
RSS 2.0