Majeld med sötisarna! :) (L)

hejsan! det blev Fridhem idag.:) Vi kom dit vid halv åtta bara så vi blev lite försenade men det gjorde inte så mycket. Jag fick träffa dom här två sötnosarna där.:) Vi pratade och kollade på majelden. Vi var inte där så länge men jag hann träffa dom ett litet tag i alla fall. :) Sen åkte vi förbi stan en snabbis för att kolla på majbrasan där. Det var hur mycket folk som helst. Där fick vi i alla fall höra lite av "vinter rassar ut bland våra fjällar....." hihi. Så det blev en mysig dag idag. :) Nu har jag, mamma och Lovisa presis kollat på " a cinderella story". Den är så söt. :) Ja det får bli ett kort inlägg den här gången. Jag kanske skriver imorgon om vi httar på något kul. :) Pusskram

Valborg!

hejsan! :) I går slöt jag tjugo i två. Så när jag kom hem så kastade jag mig ut i solen. :) Sen åt jag lite mat och kollade på Gilmore Girls. Efter maten drog jag och Mikaela ner på stan för det var kvälls öppet och det skulle va 20-30% men vi såg typ ingen ting som var på rea. :p . Men en bikini blev det i alla fall. Torkos. :) Så nu har jag tre stycken i alla fall. Jag fick nämligen en rosa bikini av Mikaela också som hon inte ville ha. :) Tack! hihi. när vi kom hem skulle Mikaela och mamma övningköra och Lovisa var med en kompis så jag satt mig framför tvn och såg Greys Anatomy och Roomservice. Jag gick även med Jante. :) 
I dag har jag varit i Nyhamn eller vad det hette . :p hehe jag,mamma,Lovisa och hennes kompis och Jante åkte dit, för att plocka stenar till dammen och äta fika. :) Det var inte lika varmt som igår men det var ändå skönt. :) Ikväll ska vi grilla kött sen ska vi ut till Fridhem och kolla på majbrasa. Jag hoppas jag träffar Josse och Hedvig där. För dom ska också dit tror jag. :) Ja nu har jag nog inget mer att säga.  Ha en bra Valborg allihop! :)
PUSSKRAM

RSS 2.0