Livet på Snäck

Trivs som fisken i vattnet här. Började dagen med en springtur ner hit, sedan badade jag i det varma havet innan det blev dags att hjälpa till med husvagnen och slå upp tältet. Resten av kvällen har vi ätit god mat och bara mysat, helt underbart!
Imorn blir det stan och förhoppningsvis lite bad och sol som står på schemat.

Sommarkrysset

Gårdagen blev väldigt lyckad, överraskningen va att Erik skulle komma hem en vecka tidigare ifrån USA där han har varit ett helt år. Tjejerna och Anton visste om det men grabbarna hade ingen aning och blev därför helt paffa och överlyckliga av glädje. Blev helt tårögd av att se det fina gänget återförenas igen, äkta vänskap! Det var bara en person som fattades och skulle ha varit med oss under den kvällen men trots att han inte var där så fanns han bland oss...

Min Lördag fick jag tillbringa med mina bästa på Toftastrand med strålande sol och bad i havet, heeelt underbart! Bästa dagen på hela sommaren hittills, nu är jag glad igen och ska inte längre klaga över att jag inte fått åka till Tofta än, hihi. Nu ligger jag i soffan för mig själv och ser på sommarkrysset, det har varit en lååång dag efter bara 5 timmars sömn inatt och jobb imorse så ska nog krypa till sängs snart.
Imorgon flyttar jag runt ön under en vecka, första stoppet blir på snäck i 3 dagar, ska bli underbart att få koppla av där nere i år igen och denna gång ha sällskap av min bästa kusin. Kommer bli en riktigt härlig vecka trots 4 dagars jobb!

Jun. 28, 2013

Jobbat från 6-11 imorse, var trött när jag slöt men det lönade jag ut med en timmes sovstund i solen. Riktigt skönt måste jag säga! Calle och Casper har även varit förbi och klippt sig hos Mikaela, blev riktigt bra på båda tyckte jag, var nog länge sedan dom fick en mer stylad frisyr än bara snagg som dom gör själva... Haha! Ikväll blir det party, ska bli riktigt kul trots att jag bara kan va med i någon timme pga jobbet imorgonbitti. Men pengar rullar in istället!!

RSS 2.0