LÖRDAG


A good day

JAG FICK JOBBET PÅ ICA MAXI, ÄR SÅ OTROLIGT JÄKLA GLAD!!
Jakob fick det också, så nu blir vi nya arbetspartners, ska bli riktigt skoj! Och om fem dagar kommer min fina syster hem också, det blir bara bättre och bättre... :-)

GLAD TJEJ

Jag har fått en intervju till Ica Maxi nu på Tisdag. Är verkligen jätte glad för det här jobbet vill jag verkligen ha så nu gäller det att göra bättre ifrån sig än vad jag gjorde förra året! Min fina fick också en intervju på samma dag så det var lite roligt.
Idag drar jag och Jakob ut till mitt sommarställe en stund för att gå på stranden och bara mysa, ta en massa fina kort och äta fika. Det är Tofta vi ska till i det här fina vårvädret. :) hoppas att ni får en fin dag, det ska jag ha!

Myskväll med bästa


saknar det gamla gänget


9C


Euphoria


Melodifestivalen 2012

Ikväll blir det melodifestivalen och en massa tjejsnack tillsammans med min fina vän. En riktigt bra kväll blir det! Själv röstar jag på Euphoria med Looren som vinnare, ska bli kul att se vem det blir. Hoppas att ni får en lika fin kväll som vi ska ha det.


Mina fina är hemma igen

Äntligen är mina favoriter hemma på ön igen och båda verkar ha haft det toppen tillsammans med deras familjer. Gud vad härligt! Ska verkligen bli kul att få träffa dom igen och höra allt dom har varit med om där borta. Hedvig har shoppat en massa snygga kläder och jakob har blivit brun med sin fina goggles bränna, haha! Är inte alls avis här inte... Drömmer mig bort lite smått och längtar nu till Thailands resan som kommer att göras i jul tillsammans med familjen och farmor o farfar.
Nu är det sista dagen på lovet innan det blir back to school... Jag har i alla fall haft ett rätt så lugt och mysigt lov ändå så nu känner jag mig nöjd och kan ta tag med nya klurigheter i plugget igen, det börjar bli dags för nationella.
Hoppas att ni får en fin sista dag i det härliga vårvädret och njuter av det så mycket ni kan!
Puss och kram

härlig vårpromenad med tovsi idag


RSS 2.0