.

 
 
 

Rooooada

Gårdagen gick åt till att städa lägenheten och sen åka på roadtrip med Emil efter att han kom hem ifrån Endrematchen. 
Vi åkte ut till ireviken och sen vidare till katthammarsvik. Supermysigt!! Skönt att komma iväg lite ifrån stan o se annat. 


catch and release


Workworkwork
Finns inge snyggare än vi right?
Syster och kusindos

En halv dag med dessa två satt ett leende på mina läppar igen. Mår så bra av att få umgås med dom och ha lite egentid tillsammans. Aldrig känt att ett stängningspass direkt efteråt har flugit förbi så snabbt. Inte ens surkärringen som kom o sa "men Gud vad du ser trött ut" med en svidig röst kunde få förstöra min dag. Det är jag förövrigt jävligt irriterad på, så många kunder på senaste tiden som säger det till mig, det är inget man vill höra. Testa själv att sitta i kassan dag ut och dag in med upprepade frågor och se hur det känns, då är ni nog inte så glada ni heller ska jag säga!! 

Hah kom lite negativ sida ändå men är över sovtid för min del nu så är nog dags att säga godnatt för kvällen ;) 

05.23

Can't sleep 


"Let's dream away and close your eyes..."

Min!
It's okey to do nothing

En ledig dag gick åt till att laga mat, diska, tvätta, ta en promenad bort till Tovii och få ett kort besök av Emils mamma och lillebror. Kvällen ägnades såklart åt OTH med min fina kille och långt samtal med sis som kommer hem en sväng på måndag till tisdag - längtaaar!! Imorn är det back to work... Hadee
RSS 2.0