tack för i år

Gör nu mitt sista blogginlägg för året 2012. Om två dagar drar jag äntligen iväg till värmen och innan dess så kommer jag ha fullt upp med en massa annat.
Vill önska er alla bloggare, vänner, familj och släkt en riktigt god jul och ett gott nytt år. Nu ska jag ge mig ut på en resa som kommer bli oförglömlig. Ta hand om varandra och ha det så underbart bra där ute i det snöiga, härliga vintervädret.
Massor av kärlek ifrån mig.

spelas på listan just nu


fyra.

känner mig lika tråkig och trist som den här bilden just nu, snälla spola bara fram dessa fyra dagar så att jag kan få åka iväg någongång! 
Helgen har för övrigt varit riktigt mysig. I fredags blev inte mina planer som planerat så fick istället vara hemma och packa mestadels utav kvällen, såg även på filnalen utav X-factor och la mig i tid. Lördagen spenderades med mina vänner ifrån klassen hemma hos Lollo. Vi bakade pepparkakor och hade det mys. Vid fyra tiden cyklade jag vidare till mina kusiner borta vid Terra Nova. Kvällen bjöd på god mat, trevligt sällskap, pulkaåkning och en sista kväll med mina bästa vänner. 
 

motivation

Tumblr_mdzmqfrtwu1rxilsio1_500_large
Dagen består utav plugg. Har tagit mig igenom spanskan men no provet ligger bredvid mig i sängen och vill bli öppnade. come ooon...

Hp5


the time is running away


4 december 2012

Idag fick vi vara nere vid högskolan för att utföra en uppgift inom marknadsföring då vi skulle komma på en plansch där vi skulle representera ett spel som var gjort för en viss målgrupp. Min grupp hade temat djur och målgruppen familj. Resultat kan ni se här, mycket nöjda blev vi! På vägen hem började det snöa så tjejerna fick för sig att ha ett litet snöbollkrig medan jag försökte ta mig upp för backarna utan att halka! Haha.
Resten utav dagen har bestått utav plugg och ett cirkelpass på Friskis, det gick väl sådär men jag försökte i alla fall att göra mitt bästa. Nu ska jag sätta igång med lite matteuppgifter innan det är dags att sova. 


Ten days

Dagen har rullat på som vanligt. Gick vidare i Poetry slam med mina dikter, nu måste jag bara välja ut någon utav dem. Känns lite nervöst men samtidigt kul, den stora finalen är på fredag då alla tävlande som har gått vidare ska läsa upp sina dikter i foajén på skolan.


New look


Julmarknad i Visby

vart är vi?!

Första advent

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla är så glada, att fira få advent.


Julstämmning

Dagen bjöd på första avsnittet av årets julkalender, städning av rummet, kollat på simning tillsammans med en fin vän och fick även se ett luciatåg. Åh vad jag älskar denna julstämmning, allt är precis som det ska vara vid denna tid. Vi välkomnar nu december månad och de 12 dagarna som är kvar till värmen.


RSS 2.0