tack för i år

Gör nu mitt sista blogginlägg för året 2012. Om två dagar drar jag äntligen iväg till värmen och innan dess så kommer jag ha fullt upp med en massa annat.
Vill önska er alla bloggare, vänner, familj och släkt en riktigt god jul och ett gott nytt år. Nu ska jag ge mig ut på en resa som kommer bli oförglömlig. Ta hand om varandra och ha det så underbart bra där ute i det snöiga, härliga vintervädret.
Massor av kärlek ifrån mig.

fyra.

känner mig lika tråkig och trist som den här bilden just nu, snälla spola bara fram dessa fyra dagar så att jag kan få åka iväg någongång! 
Helgen har för övrigt varit riktigt mysig. I fredags blev inte mina planer som planerat så fick istället vara hemma och packa mestadels utav kvällen, såg även på filnalen utav X-factor och la mig i tid. Lördagen spenderades med mina vänner ifrån klassen hemma hos Lollo. Vi bakade pepparkakor och hade det mys. Vid fyra tiden cyklade jag vidare till mina kusiner borta vid Terra Nova. Kvällen bjöd på god mat, trevligt sällskap, pulkaåkning och en sista kväll med mina bästa vänner. 
 

RSS 2.0