börjar gråta


vill ocksååå


fin kvällspromenad med bästa


it´s been a year


på söndag åker Mikaela tillbaka och jag kan inte vara något annat än avundsjuk...

nationella suuuuger

det gick rent åt helvete idag, kommer få F direkt... hoppas det gick bättre för er andra, nu ska jag trösta mig med desperate housewifes och nya kläder!

gammal...ha tålamod

Saknar redan min pärla, var så kul att ha henne här nere igen. Men i sommar är både hon och förhoppningsvis de andra tjejerna tillbaka, då ska vi se till att umgås extra mycket och hitta på en massa roliga saker med gänget. Långhelgen har varit helt underbar. Lördagen blev väldigt lyckad tillsammans med det bästa folket!

Imorgon är det dags för det sista, största, svåraste och det jobbigaste nationella provet i hela ettan... ämnet är matte och vi kommer hålla på ifrån 09.30 imorgon till klockan 14.00 så det gäller att vara på hugget och ha en effektiv hjärna på G! Jag ska göra allt vad jag kan för att få ett bra resultat och kämpa in i det sista. Nu är det verkligen inte långt kvar av ettan så det är bara att bita ihop och köra!

För övrigt har jag bara legat ute i solen och pluggat hela dagen sedan man kom hem, har även umgåtts med min fina.

Fastlänning på besök!Jag och johanna

två dagar kvar..

... tills jag äntligen ska få träffa min efterlängtade vän Johanna igen! Vi är ett gäng som ska möta upp henne på Lördag och hitta på en massa skoj, det kommer bli grymt!
Just nu sitter jag och pluggar lite, har även fixat lite i rummet, bytt lakan, städat garderoben och rensat en massa kläder. Det behövdes! Ikväll kanske Jakob kommer hit annars blir det en kväll framför tvn med revenge och unforgettable, besatt..
Väldigt skönt med långhelg i alla fall, börjar bli riktigt skoltrött nu men det är skönt att det inte är så långt kvar till sommarlov, hang in there!

gammal bild haha.

  

en bild säger mer än tusen ord


snygg kille man har


Älskar dig min fina.


gammal goding


DIVIDED

Är såå glad, äntligen har divided kläderna kommit hit till lilla Gotland. Nu är det bara gina tricot kvar så är jag nöjd! Har shoppat en klänning och en tröja idag. Ikväll ska jag och pojkvännen min laga mat till oss och syster, mysa framför tvn med massa godis och bara ta det lugnt.
Imorgon blir det övningkörning och den efterlängtade dansavslutningen som jag ska gå och se på, blir lika imponerad varje gång av hur duktiga alla har blivit! Ibland saknar man tillbaka till dansen lite, känslan man får när man står på scenen och känner att man har lyckats eller tvärtom. Alla härliga människor och bra danslärare som man hade... Det var en bra tid! 
Nej nu är det dags att sätta igång med maten, ha en bra Lördagskväll. 
 hahahah hälsningar ifrån oss!


RSS 2.0