My Saturday.

Hejsan svejsan!
Idag har jag varit på stan med pappa en liten stund. Han skulle lämmna tillbaka någon tröja och så som han fick igår. Juste det har jag glömt att säga, han fyllde nämligen år igår. Så Grattis igen Pappa! :D
hihi men i alla fall jag följde med för att jag skulle titta på ett par skor som jag kunde ha till gympan men jag hittade inga. ¨/. Så det får bli en annan gång. :) Jag träffade även Josse på stan. Det var jätte kul att få träffa henne igen även fast det bara var en liten stund. Har saknat dig gumman! Men vi sa att vi måste hitta på något snart så vi kanske ska ses i veckan eller nästa helg men vi får se. :)
I alla fall efter att ha lämmnat tillbaka en del saker så åkte vi förbi en sväng på Kvarnen. Där köpte vi en Waboba eller vad det heter. Det är som en liten boll som man studsar på vattnet. ;D hihi. Och sen köpte pappa även en golf keps till mamma.

Efter kvarnen så åkte vi hem och åt mat. Och sen skulle jag iväg igen för att kolla på Tove och några fler som dansade utanför Coop. Och dom var super duktiga som vanligt. :) Sen efter det så stannade jag och pratade med några en stund innan jag drog hem igen.

Nu har jag precis plattat håret och fixat med lite annat. För vi ska nämligen på Kräftskiva ikväll hos Owenbergmark. Dit kommer även Tove och Elfrida med familj. Så det ska bli kul. :) Vi ska snart åka för vi ska vara där vid sex men vi cyklar så det tar en liten stund.
Men nu ska jag fixa iordning mig. Så ha en bra Lördag kväll alla läsare!
Här kommer några bilder från dagen!

Pusskram!

Onsdag!

Tjenare! :D
Jag vet dålig uppdatering men jag har varit i skolan för mycket så jag blir helt slut när jag kommer hem och orkar därför inte skriva. :p hihi.

Men i alla fall idag har jag då varit i skolan som vanligt, nu har vi börjat med lite "riktiga" lektioner eller vad man ska säga. Vi har haft något slags matte prov, där vi fick ett papper med några frågor som vi skulle svara på så att Cilla kunde se hur vi ligger till. Åh ja, jag var ju dock sämst. :s Jag kunde verkligen ingenting och jag hade fått järnsläppt nu under sommarlovet. Jag kom inte ihåg ett skit. haha. Jag hade bara hunnit med typ sju frågor av tjugo sju eller nått medans alla andra redan var klara och hade gått. :s. Asså jag får verkligen panik när folk får gå när dom blir klara. Det tycker jag är lite dåligt för då tappar man koncentrationen. Men som tur var så var i alla fall Frida kvar och hjälpte mig lite + att  hon gjorde sitt prov också då. :)
Efter matten så hade vi några lektioner till. Sen var det lunch och då träffade jag Tove, Sara och Elfrida mm. Så då följde jag med dom på stan en sväng för att Tove skulle köpa halstabletter för hon håller nästan på att få halsfluss den stackarn. :( <3 Men efter typ en kvart så började jag så då var jag tvungen att springa tillbaka igen.

Efter skolan så gick jag, Sanna, Frida och Simone på stan och köpte godis på Coop för det var bara 4.90 där så då får man ju passa på. ;) hihi. Sen gick vi till Donken och tog en glass också. Mumsigt. :)
Och efter det så drog vi oss vidare hem till Frida. Där satt vi vid datan, spelade lite fotboll och sen så var vi ute en stund. :)
Sen cyklade jag hem för att äta. Och nu sitter jag i soffan med datan i knät och tv:n framför mig, mys. (:

Imorgon slutar jag vid tjugo över tre och sen ska jag kanske va med Tove! :)
Ha det bra!
Pusskram.
Haha Sanna och Frida med sin snygga hjälm. ;)Simone:)

RSS 2.0