HASTA LA VISTA


orkar inte mer...


hang with me


fyra dagar kvar...


Jar of hearts


LÄNGTAR

RHODOS MED SYSTER!!
Vårat hotell:

STRANDEN:

Rhodos Strand
 

soft häng


yeeahkusinerna

Ikväll blir det mys med kusinerna, beställa pizza, pumpa till hög musik och en hel del skratt, härligt! 
Kom precis hem ifrån min sötaste pojkvän, stackare skall jobba från 16.00 - 01.00 ikväll. Men han kan ju vara glad att han har ett sommarjobb i alla fall.. ;) 
Hoppas att ni får en fin Lördagskväll. 
Pussen. 


lovely day


good luck everyone

nationella idag, dom två sista i matten nu sen är det klart då har vi bara spankan kvar, ska bli riktigt skönt. Längtar tills jag och min syster ska utomlands nu, kommer bli så sjukt härligt!

ha en bra dag, nu måste jag till skuuulan..........

saknar mina änglar


sommar.


NI BETYDER ♥


just a dream

Hejsan. Jag hade en jätte trevlig valborg med mina fina vänner. Vi var på stan en liten sväng, drog hem till Peter, tjejerna bakade kladdkaka, körde lite dans för varandra, truth and dare, jag har aldrig... mm. En mycket lyckad kväll!
Imorgon är det äntligen dags för mig att köra mitt friskis pass som jag påbörjade med redan i vintras, är lite nervös men det ska nog gå bra förhoppningsvis.
Jag ville också säga grattis till snyggingen Fanny som fyller år idag, hoppas att din dag har varit super så syns vi på Lördag, då jäklar kör vi!
Annars rullar skolan på som vanligt, det är inte sådan lång skoltid kvar nu så det är bara att bita ihop och ta i in i det sista. Därför får jag börja plugga lite nu inför nationella i matten som är på Torsdag...
LOVE A.

RSS 2.0