Get ready for the weekend

Kommer upp i nästan 40 timmar denna arbetsvecka, väldigt välbehövligt efter noll inkomst på två månader. Känns bra att få ihop lite igen o få rutin på vardagen. Behövs i detta trista väder då det inte finns möjlighet till att göra så mycket annat än att träna och jobba. Men snart är våren påväg och man kan äntligen va ute igen, längtar!! 
Igår fyllde bästis 20 år så vi ska till henne på söndag o fira. Wilmis har även hon fyllt år så blir storkalas, kul!! Idag jobbar jag från 13-20.30 så blir inte så mycket annat att hinna med. Imorgon börjar jag vid 08-14 sen ska jag och mamma på stan en sväng. Efter det ska jag och Emil förmodligen ut och äta, firar ett halvår imorgon så kan va kul att lyxa till det lite! På kvällen väntas party med några vänner, lär bli en bra dag! 


Miss aus... 

Weekend

Syster är hemma över helgen o övar inför sitt frisörprov hon ska ha i maj då de flesta i familjen är modeller för henne. Men vi har även hunnit med lite skidåkning i vok där vi körde 5 km spåret... Heeelt slut efter! Hah. 
Vi blev sen bjudna på mat allihopa hemma hos mamma och pappa på kvällen och Mikaela slingade mitt hår. Igår jobbade jag fram till sju och sen hämtade Emil upp mig för att åka hem till syskonen o umgås, bara en massa myskvällar, gillar de!! Idag står jobb på schemat igen o bara häng på soffan, orkar inte så mycket mer än så på en söndag. 

RSS 2.0