Get ready for the weekend

Kommer upp i nästan 40 timmar denna arbetsvecka, väldigt välbehövligt efter noll inkomst på två månader. Känns bra att få ihop lite igen o få rutin på vardagen. Behövs i detta trista väder då det inte finns möjlighet till att göra så mycket annat än att träna och jobba. Men snart är våren påväg och man kan äntligen va ute igen, längtar!! 
Igår fyllde bästis 20 år så vi ska till henne på söndag o fira. Wilmis har även hon fyllt år så blir storkalas, kul!! Idag jobbar jag från 13-20.30 så blir inte så mycket annat att hinna med. Imorgon börjar jag vid 08-14 sen ska jag och mamma på stan en sväng. Efter det ska jag och Emil förmodligen ut och äta, firar ett halvår imorgon så kan va kul att lyxa till det lite! På kvällen väntas party med några vänner, lär bli en bra dag! 


Miss aus... 

En dag för mig själv
Weekend

Syster är hemma över helgen o övar inför sitt frisörprov hon ska ha i maj då de flesta i familjen är modeller för henne. Men vi har även hunnit med lite skidåkning i vok där vi körde 5 km spåret... Heeelt slut efter! Hah. 
Vi blev sen bjudna på mat allihopa hemma hos mamma och pappa på kvällen och Mikaela slingade mitt hår. Igår jobbade jag fram till sju och sen hämtade Emil upp mig för att åka hem till syskonen o umgås, bara en massa myskvällar, gillar de!! Idag står jobb på schemat igen o bara häng på soffan, orkar inte så mycket mer än så på en söndag. 


Januari

Veckorna och dagarna flyger förbi. Har varit ledig en del nu i januari och Emil också så vi har försökt hitta på något under denna trista månad. Vi har varit ute på roada en sväng och hälsat på hans mamma i Endre, han har fyllt år så vi har haft hans släkt på besök, jag och Tove har sett på när killarna spelar innebandy två gånger och haft tjejkväll bara hon och jag här hemma när killarna har varit iväg. Jag har varit och fikat med saknade Josse, spelat bowling med tjejgänget och bjudit hit dom på kvällsfika en kväll och så har vi varit ute och festat någon helg. Jag och Emil testade på skidor en gång och skridskor, sett när Lovisa spelat innebandy, tränat en hel del själv och städat här hemma och resten av tiden har vi legat o degat på soffan framför en bra film, vi har även sett klart hela säsongen av one tree hill - love it! 

Kan ju inte säga att denna månad har varit dålig precis, har även fått lite jobb att variera med. Jag har också fått provjobba på Vilda tillsammans med Josse vilket har varit grymt kul, ska även dit på onsdag och få lära mig mer. Så kul med något nytt och har alltid velat testa på klädbutik, hoppas att det går vägen!! 

Det var väl de mesta utav denna månad.  Men än är den inte slut och vi sparar det bästa till sist. Nu i helgen kommer sis hem så ska umgås med henne och familjen så mycket jag kan efter jobbet. Vi ska ut och åka skidor imorgon och äta god mat tillsammans på kvällen och på lördag efter jobbet ska bara jag o sis umgås med massa gott o bada jacuzzi, efterlängtat!! Tove fyller även 20 bast nästa vecka vilket självklart ska firas!! Ska nog lyckas dra med henne på munken snart, mohahah! 

Ha en fortsatt bra januari månad hörreni! 

The place i can call home

Vet inte om jag nämt det här på bloggen men sedan jag kom hem så har jag flyttat in i en egen lägenhet tillsammans med Emil. Och jag älskar den!! Såå mysig och fin, trivs som bara den och är så skönt att ha ett eget place bara vi två. Tog lite bilder idag efter att jag storstädat, sämst bilder med mobilen men funkar i alla fall så att ni kan få se! :) miss her

 

RSS 2.0