Första gången som barnvakt.

Första kvällen som barnvakt och jag har redan tjänat 600 spänn. Jippi!:D
Hihi Hejsan! ja kvällen igår gick väldigt bra. Pappan kom och hämtade mig vid tjugo i sex. då åkte vi bil ut till Tofta och på vägen berättade han om barnen och så. När jag kom ut fick jag träffa barnen och mamman. Isa och Lova kom direkt fram till mig och gav mig två fina täckningar som dom hade ritat. Så söta. :) Och sen visade mamman mig en del saker om vad dom fick äta och hur länge dom skulle vara borta och så. Hon var jätte snäll. I slutet när vi skulle hem fick Mikaela en sjal av henne som hon igentligen skulle ha fått i julas men dom träfftes aldrig då så hon fick det nu istället. Jätte snällt. :) Men i alla fall, efter att hon visade mig runt så ville isa och lova gå ut och hoppa studsmatta så då gjorde vi det en stund och sen gick vi in igen för att Kristin och Micke skulle åka. Så heter föräldrarna föresten.
När dom hade åkt så skulle dom äta mat så vi gick upp på övervåningen och såg på tv medans dom åt. Ja och där satt vi ett tag, och det enda dom ville se var barnprogram. :p hihi så efter några program så försökte jag få bort dom från tvn så jag sa att dom kunde öppna sina pyssel saker som dom hade fått. Och det ville dom, så vi pysslade ett tag och jag fick göra varsitt halsband till dom. :) Ja och sen så spelade vi lite memory innan Mikaela kom. Och då for dom ner för trappan. hihi. Då var det dags för fika, så vi åt lite och sen tog vi fram lite godis och satte oss uppe i soffan innan dom skulle sova. Men innan dom ville sova så fick jag läsa två sagor för dom, sen var dom nöjda. När dom hade somnatt så gick jag och Mikaela upp och kollade på tv innan föräldrarna kom. Sen åkte vi hem. Somnade vid ett.

Sol och bad sen barnvakt!

Haloj! :)
I dag har jag solat och badat i poolen! Jätte härligt. :) Nu har jag presis ätit mat med syskonen. Klockan halv sex ikväll kommer en kille och hämtar mig och då åker vi ut mig till Tofta där dom bor för att sen ska jag vara barnvakt! :D Det ska bli jätte kul. Barnen är 8 och 6 år och dom heter Isa och Lova. Så dom två ska jag ta hand om ikväll så får vi se hur det går. :) Jag tror att jag kanske ska vara där till elva ungefär men jag vet inte ännu. Klockan nio kommer Mikaela ut dit också så då får hon hjälpa mig lite eftersom det är första gången. Så jag är inte ensam så länge. Och tänk jag kommer kanske tjäna 400kr bara för en kväll! Jippi! ;D. Hihi men nu ska jag ut och sola igen.
Pusskram!

RSS 2.0