The worlds greatestHappy birthday daddy, i love you 

Träningsboxen Visby


Jumping Fitness

Detta ska Bill och Bull utsätta sig för idag på träningsboxen - hej o hå vi kommer dö jo 

https://m.youtube.com/watch?v=SLnP8EMs728Kräftskiva

Gårkvällen i gnisvärd - lyckat!! 

Tofta

En helg på Tofta med sis - precis vad jag behövde! 
Vill åka nuu

3 månaders reseplan - jag klagar inte! 
Min dagVa på långpromenad med jantemannen vid högklint på förmiddagen och sen blev jag upphämtad av någon random(?!) från Roma Grus som tog med mig på en jobbtur till Ethelhem för att lasta grus och sen lät han mig låna hans bil i ett par dar... Hmm, mysko pojk de där ;) hah! 

Ikväll blir det myskväll på Wallers med brudsen, blir nog kos! 

tröttnar aldrig


Blandat från veckanEn fin kväll på Eden med Saris i måndags. 


Första springturen på 3 veckor och avklarade 5,6 km, heeeejlt slut efteråt da 


En promenix med jantemannen 


I söndags fick jag äntligen en stranddag på Tofta och det här sköna gänget som sällskap! På kvällen åkte jag och Emil ut till folligbo på middag till hans mamma, blev grillat, blåbärspaj, en rundvandring i skogen med hans lillebror och en snabbvisit i drömstallet hos Mias häst. En riktigt mysig kväll! I lördags va vi ute hos kusinerna och firade Lucas 3 års dag och på kvällen va det homecomingparty för Calle och Mikaela. 


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Hur definitionen av mitt liv ser ut just nu 
Mysdag med bästii
livet

Dagens diss: Tappade bort min nya mobil på Gute igår, eller rättare sagt blev rånad av någon jävel som kände att hen behövde den mer än jag............
 
Dagens hiss: Bortsett från att det hände så hade jag en grym kväll tillsammans med mina vänner, bäst är vad dom är! Jag tjänade även en masse money idag då jag jobbade 7 timmars pass på maxi men fick betalt för 14, wooop. Och en sak till... om 3 ynka dagar står jag nere vid båten och tar emot min älskade syster som äntligen kommer heeeeeeem!!!!
 
Summering: Ja jag har gråtit, varit sur, lack, förbannad, besviken, klandrat mig själv och mått piss men en ny mobil på 3800kr är väl inget att ha? :)) nädå, meningen att jag ska va kvar med min 4s batteridödare till mobil tror ni inte det? Jaja, livet går vidare och en vacker dag kommer jag se detta som ett i-landsproblem och istället va tacksam för det jag har. Som sagt så har jag jobbat ihop den mobilen idag och jag kom hem till min familj som gjort hemlagad pizza till mig och min lilla bästisvovve ligger här bredvid mig och ser söt ut och snart är inte rummet bredvid mitt tomt längre och en sak till... min pojkvän kom precis hit. 

RSS 2.0