Glömde!

Hej igen. Jag glömde att berätta att JAG FICK SOMMARJOBBET IDAG!!! Jippi! :D.
Mikaela sa det idag. Mamman hade glömt att svara för att ena barnet var på sjukhuset och hade brytit armen. :S. Så hon hade inte haft tid att svara och sen hade hon glömt bort det. Men hon sa att det gick bra. Så jag kommer få sitta barnvakt i sommar och käna (stavning) massor av pengar! Jippi!!! :D . hihi det var allt jag hade att säga för nu. Okej nej jag skoja bara. ;p. Pappa fick presis sms av Ola och han sa att Calle och Casper inte var hemma ikväll så jag stannar nog här hemma. hihi nu har jag i alla fall inget mer att säga. haha. Hej då. ;) 

Min lördag.

Tjenamors!
I dag var det en härlig dag med sol och värme. Jag vaknade vid tio då jag gick ut på terassen och åt frukost. :) Sen satt jag där i några timmar och solade. Men det var väldigt varmt. Svettades ihjäl ju. Men man får ju inte klaga nu när solen änligen är här. ;) hihi. Vid ett ungefär ringde Tove. Vi skulle nämligen gå på stan idag. :). Så vi skulle träffas vid två. Så jag åt fika och sen gjorde jag mig iordning. Men sen ringde hon och sa att det blev strul med bussarna. Dom gick inte den tiden hon trodde. Så då fick hon gå hem och hämta cykeln och cykla hit istället. :p. Men till slut kom hon hit och vi åkte ner till stan. :) Vi kom väll ner vid tjugo i tre så vi hade inte så mycket tid på oss för det stängde vid fyra. Men vi hann det vi skulle. Eller jag gjorde. För jag skulle hitta mors dag present till mamma. Och jag fick lite panik ett tag för jag inte hittade något men till slut så gick det bra. :) Jag köpte en kaffe mugg där det står världens bästa mamma på och tre doft tvålar. + ett kort. :) Så jag hoppas hon blir glad. Men när jag skulle handla tvålarna och muggen så sa kassörskan att det kostade 120 fast det skulle kosta 70kr. Så när vi väl kom på det och skulle gå tillbaka så hade det stängt. :( Så jag får gå tillbaka på måndag och säga det. ¨/. Men i alla fall när vi hade köpt det vi skulle så blev vi sugna på godis så vi köpte lite och åt innan vi gick hem. :) mums. När vi kom hem till mig så pratade vi lite innan hon skulle hem. Men vi bestämde att vi ska gå och se på balen tillsammans imorgon. Så ska vi träffa Josse där nere också så det blir kul. :) Det var jätte länge sen vi sågs nu. Så det ska bli kul att träffa henne igen. Ikväll blir det grillat till mat och sen ska vi gå in till grannen en stund. Så ska jag se Robinsson också. Det är ju final ikväll. Jag hejar inte på någon speciel för jag har inte sett det så mycket. :p. Men nu ska jag gå och se om jag får någon mat för nu är jag hungrig. Hej då. Puss på er.
ps: här kommer en bild på mig och Jante från idag. ;)

my day!

hejsan bloggen!
När Frida och Sanna kom hit körde vi eye toy och hoppade studsmatta. Så nu har vi hållt på i kanske "3" timmar. haha. Men jag ska nog gå med Jante också så sen räcker det. ;p. Efter att vi hoppade studsmatta blev klockan tre och jag skulle klippa mig så dom åkte hem. Klippningen blev väll så där. Ganska kort men jag sa att hon fick det för nu är jag trött på mitt slitna hår. Jag fäller som bara den så det var skönt att toppa av det lite. :) Men om man plattar det så blir det säkert lika långt som förut. :p. hehe. Ja så efter klippningen så satt jag mig i soffan och kollade på tv en stund och nu sitter jag här vid datan. :) Snart ska jag äta och sen får jag väll gå med Jante och sen tv igen. Haha. ;) Imorgon börjar jag vid nio så jag får lite sovmogon. Skönt. Sen slutar jag vid två också för vi ska gå och se någon konsert på Roxy. Så det blir inte en sån lång dag imorgon tack och lov. Annars skulle vi ha slutat vid tio över tre. :S. Aja nu måste jag gå. Hej då pusskram.

RSS 2.0