30.09.13

Senaste gången jag såg dig i ögonen var för ungefär 14 år sedan. Jag var bara en liten flicka så de enda minnena jag har av dig är det som finns inspelat på film och de få bilder som finns på dig i våra fotoalbum. Idag fick vi besked om att du är svårt sjuk, vi har fått en sista möjlighet att få träffa dig igen. Jag kommer aldrig att kunna förlåta dig för allt du har gjort mot min familj och jag kommer aldrig få veta varför du inte valde det bättre livet. Av det jag har sett på film så verkade du vara en väldigt godhjärtad person som ändå försökte sitt bästa så varför valde du att kasta bort allt du hade? Har så många frågor jag skulle vilja ha svar på men trotts allt de så tänker jag ta denna möjlighet och se dig i ögonen en sista gång. Du är ändå min morfar.  
 
 
 
 
 

skickar kärlek

Har gjort min sista körlektion idag, på onsdag är det lilla uppkörningen, kommer va sååå nervös men ska försöka behålla lugnet och göra mitt bästa för att det ska gå bra! 
 
 

Happy

Har gått på en härlig höstpromenad med Jantemannen och Hedvig idag. Innan dess har jag pluggat och ska snart ta tag i det igen. Det är söndag och slutet på ännu en vecka. Nu har jag den bästa månaden framför mig på väldigt länge. Redan nästa vecka fyller jag och Frida år, ska få va med om min första riktiga utgång, körningen fortsätter och sedan är det lillasysters tur att fylla 15, jag ska tatuera mig, förhoppningsvis ta körkort, åka på världens bästa resa och bara njuta utav denna höst tillsammans med min familj och mina vänner. Ååh vad jag längtar, snart är äntligen min favorit månad här igen!! 
RSS 2.0