girls night

Fick jobba över till klockan ett idag och började klockan sex. Men mer pengar in på kontot blev det och en väldigt trött tjej tillbaka! Ska börja laga lite mat nu och göra mig i ordning medans jag inväntar tjejerna för en mycket trevlig girls night. Det känns bra att dom kommer hit och gör mig sällskap så jag slipper att sitta här i min ensamhet... Ha en bra kväll!    

some day


midsommar


summer

Känner mig ensam här utan familjen, det blev lite mer tomt än vad jag trodde att det skulle bli. Har i alla fall jobbet att sysselsätta mig med så länge så det är bra. Har även umgåtts lite med Jakob och imorgon ska jag träffa tjejerna över en middag, så jag klarar mig rätt bra ändå!

Midsommaren i år blev en succé. Jag hade det jätte mysigt ute i Tofta på Fredagen då jag var där tillsammans med min familj och min fina kusin. Vi var nere på stranden, åt fika och myste uppe hos Stockholmsgänget. På Lördagen jobbade jag på morgonen, sedan begav vi oss bort till kusinerna för att äta lite mat och köra lite lekar tillsammans med annat folk. Det blev en riktigt lyckad kväll det med tillsammans med underbara människor. Kan lägga upp lite bilder så ni får se. 

(När jag inte uppdaterar här så finns jag på instagram @amandaekloff

Ha det gött!
 

Toves bal


nya Ray Ban


dansa pausa


så många minnen som bara flyger förbi...

Imorgon är den roliga och lyckliga dagen för alla fina studenter äntligen här! Och lika kul är det för oss som ska se på tycker jag. Vid tolv ska jag ned och se utsläppet och efter det så får jag se vart dagen för mig. Har gått och blivit sjuk nu också så jag ska väl bara ta det lugnt fram till på kvällen då mitt saknade tjejgäng äntligen ska ses igen. Kvällen kommer bli super och ett STORT grattis till alla studenter nu i förväg, kör hårt imorgon!


älskar tröjan jag köpte idag

 
40 kr på Carlings, vääärt!

Sjukt bra show idag


RSS 2.0