slutet på 2011

Redan slutet på år 2011, vad hände egentligen? Tiden sprang iväg så otroligt fort och jag har redan avklarat en hel termin i genom gymnasiet. Snart har man blivit vuxen och får vara med om nya äventyr i ens liv, men är jag verkligen redo för det? Jag minns min första dag i sjuan med en ny klass med mer krav och mer ansträngning. Den lilla flickan som snart redan har vuxit upp så fort tillsammans med sina vänner och familj. Min syster har redan flyttat hemifrån i en annan stad som känns väldigt långt borta. Det var nog den jobbigaste saken det här året då jag inte har fått min syster nära mig... Det roligaste var nog min Rhodos resa tillsammans med henne, det var en ny och härlig upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Jag har också haft ett helt underbar år tillammans med min finaste pojkvän som har stått vid min sida. Så vad har jag att klaga på? Det här året har varit bra och 2012 kan bara bli bättre! Det ska vi fira ikväll tillsammans med mina underbara vänner. Kärlek till er alla och ett gott nytt år!

smile


I fight for you


leker med cameran...


... i väntan på kusinerna och Ensam hemma 2

slit lönar sig

Efter allt mitt hårda jobb tillsammans med hedvig som började i somras och slutade i oktober-november så kan jag nu äntligen använda pengarna till något jag har behövt länge. En ny HP data!!!! Köpte den idag och är riktigt nöjd.

Julaftonen igår var jätte mysig tillsammmans med familjen och farmor och farfar. Fick en massa paket och blev överlycklig för precis ALLT! Vi gjorde även en jättefin tavla tillsammans allihopa, ska visa den snart. Hoppas att ni alla har haft en lika fin och mysig jul som jag.

Idag kommer kusinerna hit för ett till julfirande, ska bli riktigt mysigt.

Puss och kramar ifrån en glad tjej.

 
Made by: Amanda Eklöf, Lovisa Eklöf, Mikaela Widange, Marie Eklöf, Jerry Eklöf, Bert-Åke Eklöf, Carola Eklöf


it´s christmas time


GOD JUL


Så här blev min nya frisyr! God Jul på er alla <3

en liten smygtitt


Vi hittade dagens julklapp!
OHHHHYEEEEAAAH!!


inte lång tid kvar nu...

Det är så sjukt mycket plugg hela tiden just nu att det blir alldeles för mycket att ta in i huvudet samtidigt som bara gör att man inte orkar mer... Man är trött, grinig och irriterad hela tiden! Så det ska bli sjukt skönt att bara åka upp till Stockholm i helgen för att hälsa på syster och Calle, julhandla, klippa mig och bara umgås och ha kul tillsammans med mina fina vänner som följer med mig upp :) Puss och kram till er alla, stå ut nu, det är mindre än en vecka kvar!!

vad är ord om du inte menar vad du säger

Vet att denna låt är gammal nu och att dom flesta har tröttnat på den, även jag. Men jag älskar fortfarande texten till låten, den är så otroligt fin och allting stämmer.


jag saknar min syster...


RSS 2.0