Fårö!


Nu drar jag iväg till sudersand. Vi ses om en vecka och ni får ha det så bra!
Pusss


Måste ses!


You are simpley the best!TANK YOU M I LOVE YOU!

Love you sistaa


ACA ♥


Love you


My summer

Jag har ett underbart sommarlov så att ni vet. Men jag har verkligen inte lust och tid till att skriva just nu så ni får nöja er med lite bilder då och då. Men jag kan säga att jag har hunnit med mycket! Som t.ex: Jag har konfirmerat mig, träffat nya vänner, varit på stan, umgåts med folk och vännerna, varit på stranden där jag har solat och badat, bott i husvagn, varit i Georgssons stuga ute i Kvarnåkershamn, jag är barnvakt lite då och då för Lova och Isa i Tofta, mina fina vänner Cajsa och Jessica är på öjn igen så jag har umgåts lite med dom, jag och Josse var på Nickelodeon dagen där det var sjukt bra artister med, sen har jag varit med Frida, Antonia, Clara, Lydia, Johanna, Amalia, Hedvig, Josefine, Tove, Casper + en massa andra killar mm. Jag har haft ganska fullt upp i alla fall men kul är och har det varit! Nästa Fredag åker vi till Fårö med familjen i 8 dagar så då kommer jag nog inte att skriva så mycket då heller. Men nu vet ni lite grann av vad jag har gjort under min sommar i alla fall och jag hoppas att eran är super! Ha det bäst!

Puss och kram skumbanan :)

...

Nu vill jag bara komma bort från allting och åka till Cypern med min syster, men vad gör man när man inte får det av sina föräldrar? Det hade verkligen varit underbart och då hade vi åkt den sista veckan innan skolan börjar igen men nu går det ju inte och det är synd för det var verkligen nått jag hade sett fram imot..


Grymt kul kväll!


Systeryster fyller 20 år!! <3


H + A


Jag kommer aldrig att släppa taget om dig min bästaste och finaste vän!
Love you


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!


Konfirmation snäckan 2010


I´m back!

Heeeeeeeeeeeej!
Nu är jag tillbaka igen efter ett grymt kul läger! Vi har gjort en heeel del. Bl.a badat, solat, läst om gud och livet, varit på mix ranch, varit i fjöjel, kört några roliga lekar, varit uppe sent, dansat, pratat och mycket mer! Det var ett läger som jag aldrig kommer att glömma och jag saknar alla så sjukt mycket redan! :(
Man har verkligen fått nya vänner för livet!
Här kommer lite bilder :)
<3

Pusss!

RSS 2.0