Morsdag

Igår var jag på inflyttningsfest hos min fina arbetskamrat Ida. Hon har precis köpt en lägenhet i stan som jag blev helt kär i, vill också bo där. Stort lägenhetsområde med egen balkong, fräsch inredning och en jättestor innegård man kan hänga på under sommaren. Nästa lediga lägenhet köper jag, hah! Va en riktigt rolig kväll med nya härliga människor och en pubrunda med Ida, för himla go tjej, så kul att ha sånna härliga arbetskamrater att kunna hänga med! 

24-05-17

Min standard kvällsmat. Orkar aldrig ta tag i att laga mat när jag kommer hem ifrån jobbet så då mixar jag ihop det snabbaste och godaste jag kan hitta, hade inga andra bilder att visa idag så fick bli denna. 


Dagen har varit riktigt hektisk och bokstavligt talat bara en ren K.A.O.S! En sån dag då man får tjuriga kunder, har alldeles för mycket att göra och man känner att man står och stampar på ett och samma ställe hela dagen trots att den varit lång. Sånna dagar gillar inte jag. Jag vill kunna åka hem från jobbet och känna att jag gjort mitt bästa och hunnit med allt jag ska innan jag lämnar. Har svårt att koppla av annars och fått höra av mina arbetskamrater att jag tar på mig för mycket fastän det är allas ansvar, men jag blir sån när jag väl engagerar mig i något, ska det va så ska det vara bra vilket kan vara både en för och en nackdel med det jobbet jag har. Men jag måste säga att trots att det finns dessa dagar så är mestadels utav tiden på mitt jobb så himla kul. Det bästa med Synsam och den branschen jag är i är att den ena dagen aldrig är den andra lik och man lär sig något nytt för varje dag som går. Precis ett sånt jobb jag vill ha då mina andra alltid varit så enformiga och gått per automatik. Är så tacksam för att jag fick en chans till att komma in i glasögonbranschen och träffa alla dessa härliga människor varje dag. Kunde inte vara mer tacksam över att jag fick dom bästa arbetskamraterna dessutom. Sånt underbart gäng, känns som en stor enda familj. Är så glad över att kunna gå till ett jobb som känns som ens andra hem, aldrig ha känslan över att man måste dra sig dit och aldrig va nervös över att man ska göra bort sig. 

Imorgon ska jag träffa Camilla och lindra min sönderbrända kropp med ännu mera sol, hah! ;) Ska bli så skönt att bara njuta och kunna va ledig på en röd dag. Välbehövligt! Men nu är det dags att susse, godnatt med er. 

21-05-17

Så har ännu en vecka flugit förbi och vi är snart inne i juni. Helt galet...!

Fick en dag med Emil igår som var riktigt mys trots att det inte blev som jag hade hoppats på. Hade nämligen sett fram emot att få åka till stranden och sola hela dagen då det skulle bli 26 grader varmt och strålande sol. Slöt med att vi kom till Askimbadet närmare 12 och väl där så började det blåsa som bara den och vi fick flytta upp mot en fotbollsplan i lä. Efter en timme så ändrades temperaturen helt och det blev svinkallt så vi packade ihop våra saker och drog istället till Kållered och shoppa, eller ja... jag gjorde. Blev en sväng på rusta, ikea, lager 157 och willys, hah. Menmen,, vad ska man göra när värmen försvann och man blev besviken da? ;) Vi åkte sen hem och bytte om, tog bilen till Kåsjön och körde ett kort och intensivt pass i skogen, skönt och effektivt. Kvällen avslutades sen med god mat och film på soffan.

Imorse drog Emil iväg vid 06 och jag blev återigen själv. Som tur var är vi inne på sista veckan ifrån varandra nu, så det är bara att bita ihop och blicka framåt. Om mindre än två veckor är jag snart på väg till min älskade ö igen, längtar såå himla mycket. Ska bli så kul att få träffa alla och få fira min lillasyster som tar studenten, kan ännu inte fatta hur hon plötsligt blev så stor. Men är glad för hennes skull som nu äntligen ska få lägga skolan bakom sig och ge sig ut i världen. Naj nu får jag ta och göra någon nytta utav dagen och ge mig ut på promenad. TJAO.

RSS 2.0