En perfekt söndag
Att få egentid med honom på bästa Tofta en solig dag som denna gör mig glad. Han är bäst! ❤️

När ön levererar vårväder
Only you
The place i can call home
En resa för livet

"Everyting with black is bad, funerals, darkness, demon, us people. And white is happy - weddings, the light, angel, you get the jobs and we don´t. Thats just how it is and always has been..."
 
 
Satt som varje måndag spikat framför tvn klockan 21.00 och kollade på fyran då mitt favoritprogram sändes. Med en stor klump i magen, gråten i halsen och med en maktlöshet som skriker. Ska livet se ut såhär? Ska dessa människor behöva behandlas såhär? Till vilket värde? Vad har dom gjort för att förtjäna det och vad har vi gjort för att förtjäna allt de vi har? Är världen ännu så jävlig att vi ännu inte lärt oss att svarta och vita ska behandlas lika? Vad FAN spelar det för roll vilken färg vår kropp bär? och vem FAN kom på beslutet att vi skulle särbehandlas? Jag förstår inte och har aldrig gjort, vi är samma människor, varför kan inte folk förstå det?! Blir så arg, så arg över att jag känner mig maktlös, så arg över att jag inte kan hjälpa till så som jag vill och så arg över att barn i andra delar av världen ska behöva växa upp i detta sjuka samhälle som vi har skapat. Jag skäms något fruktansvärt!! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det här en dag ändras och att saker som det här värdefulla programmet faktiskt gör skillnad och får folk att reagera. Det har åtminstone fått mig att tänka om. Bestämt mig för att bli fadder så fort jag får fast jobb och bestämt mig för att jag en dag ska ge mig ut i världen och hjälpa till, göra en skillnad.
 
Livet ska inte behöva vara såhär orättvist!

Maxi är bäst

My Valentin ❤️Spenderade gårdagen på bästa sätt, med mina två favoritkillar. Började morgonen med att hämta jante och åka ut till Tofta bara han och jag, gick en långpromenad längst med stranden och plockade en bukett videung. Körde sen hem honom och passade på att ta ett varmt bad i jacuzzin! Fick sen fika med familjen innan jag åkte hem igen och träffade Emil, han bokade bord till oss på Eden och köpte en stor fin bukett röda rosor och en ny mini Tore till mig. Blev sååå glad, hade inte förväntat mig något så blev det istället den bästa dagen på länge. Lyckligt lottad tjej!


Släkten är bäst

Bjöd hem dessa människor på fika idag. Bland de fyra viktigaste människorna jag har i mitt liv och som alltid har funnits där för mig sen dagen jag fick ett liv i denna värld. Är så oerhört tacksam för att jag har dom!! Världens bästa mamma och pappa, världens bästa farmor och farfar. ❤️
Don't worry be happy right?

Gårdagen blev ju en riktig höjdare, gick till jobbet o körde åtta timmars pass med feber och ligger nu dagen efter hemma och är sjuk, men inte nog med det så får jag mail på rasten ifrån Nordea i Norge som skriver att dom spärrat mitt konto pga av konstiga utdrag de senaste dagarna från USA och frågar om det är jag... Självklart har någon jävel i USA tagit mina kortuppgifter och handlat från mitt konto. Som tur var så blev jag varnad av Frida då hon hade blivit drabbad av samma sak innan, hade därför knappt några pengar kvar på kortet så cirka 350kr dom endast lyckats dra och 3 köp på över 3000kr som blivit avvist utav banken, tack och lov för det!! 
Vilka idioter det finns där ute som gör sånt, har aldrig förstått mig på det. 

Behövde skriva av min frustration lite kände jag, heh. Hadee

RSS 2.0