glad tjej

Helgen har varit helt fantastisk. I fredags efter jobbet kom Emil äntligen hem igen så vi packade ihop bilen lite snabbt och begav oss mot Saltholmen där vi tog en båt över till skärgårdsön Brännö. Så himla magiskt och vackert ställe. Riktigt fin kväll med musik, solnedgång thai mat och honom.
 
Gårdagen blev lite lugnare då jag jobbade från öppning till stängning och Emil hade kört cross och varit iväg på intervju under dagen. Så vi bestämde oss för att gå till affären och handla och sen tända på grillen för lite god mat. Va cirka 22 grader igårkväll så fick verkligen njuta utav värmen och solen, som jag längtat, äntligen! Vi såg sen talang och hamnade på soffan resten utav kvällen.  
 
Intervjun Emil var på va för Bring här i Göteborg då tanken är att han ska köra matvaror till olika butiker runt om i stan. Det bästa utav allt är att han då jobbar från 06-15 och har sedan dagarna fria och även helgen. Han har därför bestämt sig för att ta det och säga upp sig från Gotlandsjobbet. På köpet fick han världens lyckligaste tjej. Äntligen kommer han att bo här på heltid, min önskan gick äntligen i uppfyllelse och jag kan inte vara annat än glad.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0