varsegod kära läsare

Mina vänner kräver mer av min uppdatering här så klämmer in ett till inlägg såhär vid halv två på natten för er som ännu är vakna. Kan berätta lite om hur vårat lilla kollektiv ser ut här hemma...
 
1. Vi äter något typ heeela tiden, bokstavligt talat. Nattmackor, frukt, godis, någon slags mat, pasta (nudlar framförallt!!) och vår nya/gamla favorit har blivit gröt. Vissa av oss kan göra tre stora portioner om dagen med en massa gott i, muuums.
 
2. Vi kan flippa ur totalt under en kväll och ställa oss på golvet med skyhög musik och både dansa och sjunga (högt som faaan... förlåt kära grannar för vår dåliga stämma!) Vår standard låt sedan vi kom hit har blivit don´t drop that Thun Thun Thun (durk a durk funkar också). Varje gång grannen kommer in så sjunger han den för oss och vi ställer direkt oss på dansgolvet och shakar loss.. haha!
 
3. Vi hänger mycket på soffan när vi inte har sökt jobb, varit ute och sprungit/gått eller jobbat. Standardprogrammen på kvällarna är paradise hotell och idol.
 
4. Vi har lärt känna vår granne och hans kompis väldigt bra sedan vi kom hit. Vi hänger väldigt mycket med varandra och har blivit som ett familjkollektiv här nere på källarvåningen typ, dörren är alltid öppen hos båda! Kul med nytt umgänge och snart får vi förhoppningsvis träffa på fler skönt folk via våra jobb också.
 
5. Hedvig är morgonmänniskan i lilla familjen, klarvaken och redo för dagen redan vid nio om det så skulle behövas! Jag är den som är kvällsmänniska och sitter uppe själv till klockan halv två varje natt och ligger kvar i sängen på morgonen till elva, tolv tiden... (idag blev det till halv två men låg vaken sen tio, hah)  Frida är mitt i mellan och kan vara öppen för att vara uppe sent på kvällen men samtidigt vara en morgonmänniska och befinna sig vid frukostbordet redan vid halv tio! Simone är den som kan vara här ena kvällen och hos sin kille den nästa. det är så vår familj fungerar!
 
Hoppas ni fick en trevlig lässtund ;)



kraaaam



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0