living young, wild and free

Det är helg och igår testade vi på utelivet här i Olso. Dagen började med att vi sökte jobb på olika platser och Hedvig fick gå på en intervju som gick väldigt bra och sen provjobba för försäljningsföretaget. Tyvärr verkar det som att försäljningsjobbet inte passade då hon hade behövt åka i cirka 2 timmar fram och tillbaka för att komma dit och hem och sedan va inte lönen särskilt bra... Men vi fortsätter alla söka på måndag igen! Simone verkar dock ha fått jobbet på Expresso house så vi håller tummarna att det går vägen för henne! Det tvekar jag inte på!!
 
Efter jobbsökandet va vi bara hemma och vände för att sedan åka till Emanuel och hans kompis som hade med sig en massa saker hemifrån som söta Ann-Marie hade packat ihop till oss! Hon är guldvärd.
 
Vi va tillbaka vid halv nio tiden, trötta och slitna efter ännu en lång dag. Men när vi kommer in för dörren så möts vi av hyresvärdens son och hans kompisar som bor vägg i vägg med oss. Dom festade och hade det kul och det slöt med att vi körde en spontanare och hängde med in till dom. Vi hann även ta taxi in till stan och tillbaka samtidigt som vi testade deras studentklubb och gled runt i stan. Vi avslöt kvällen med efterfest här hemma och kom sedan inte i sängs förens vid halv fem. En lyckad andrakväll i Oslo helt enkelt!  
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0